Când nu e copac, vai de jardinieră

Când nu e copac, vai de jardinieră
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Locatarii blocului din Micro 16 reclamă că angajaţii Primăriei au avariat o jardinieră, când au tăiat un plop *

Locatarii blocului A 15, de pe strada Gh. Asachi s-au supărat, ieri, pe muncitorii de la SC Gospodărire Urbană, după ce aceştia au tăiat un plop.

„Plopul era uscat, nu zic, era chiar un pericol pentru toţi şi este foarte bine că l-au tăiat. Problema este cum l-au tăiat! L-au tăiat de jos, nu aveau nicio macara şi copacul a căzut cu totul pe jardiniera din faţa blocului şi a distrus-o!”, ne-a spus, supărată, Aurora Chiriac.

„Au distrus într-o oră ce au construit alţii, acum zeci de ani, în cine ştie cât timp. Este păcat, copiii se jucau la jardinieră şi acum este pericol să se mai joace pe aici. S-a distrus şi mozaicul şi s-a rupt şi armătura. Au mai lăsat şi gunoi în grădină”, ne-a spus un alt locatar, Ionel Tănase (FOTO).

Acesta nu s-a mulţumit doar să „dea la ziar” cazul, ci a acţionat ca un bun cetăţean căruia îi pasă de ce este în jurul său şi a făcut „o sesizare la SADP. Am şi depus-o, mi-au dat număr de înregistrare. Sincer, eu nu cred că vor rezolva ceva, dar mă rog…”.

Cumva atipic pentru cei 37 de ani pe care îi are, Ionel este unul din puţinii gălăţeni care încă mai au spirit civic. Lui chiar îi pasă de ce se petrece în jurul său şi acţionează în acest sens, chiar dacă acest lucru îi enervează pe restul oamenilor care îşi justifică lipsa de implicare şi interes prin problemele cotidiene pe care le au.

Citit 765 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.