Evaluaţi acest articol
(4 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Sâmbătă, 29 iunie 2019, cu începere de la ora 11,00, la Complexul Muzeal de Ştiinţele Naturii „Răsvan Angheluţă” Galaţi vor avea loc două evenimente dedicate Zilei Internaționale a Dunării. Este vorba despre expoziția de carte poştală veche „Dunărea de la Munţii Pădurea Neagră, până la Marea Neagră” şi expoziţia de fotografie „Dunărea la Galaţi". Primul eveniment, „Dunărea de la Munţii Pădurea Neagră, până la Marea Neagră”, este organizat în colaborare cu Asociaţia „Galaţi, oraşul meu” şi se prezintă publicului ca o pagină din istoria Dunării, de la izvor până la vărsare, printr-o colecţie de cărţi poştale vechi, ce aparţin lui Ilie Negrea.
De asemenea, în Sala Auditorium a muzeului gălăţean, va fi prezentată şi o retrospectivă video a Dunării la Galaţi, realizată de Costel Gheorghiu. Expoziţia de carte poştală veche va putea fi vizitată până pe 28 iulie 2019.
Cel de-al doilea eveniment, expoziţia de fotografie „Dunărea la Galați”, cuprinde 40 de instantanee realizate de fotograful Laurenţiu Lupaşcu, un pasionat al naturii și, implicit, al Dunării. Biodiversitatea, interacţiunea omului cu fluviul, peisajele – sunt doar câteva din temele abordate de artistul fotograf în cadrul expoziţiei care va rămâne deschisă până pe 31 august 2019.

Citit 923 ori Ultima modificare Miercuri, 26 Iunie 2019 19:01

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro