Puncte gospodăreşti insuficiente într-un cartier gălăţean

Puncte gospodăreşti insuficiente într-un cartier gălăţean

Iulia Kelt
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)
1 comentariu

Punctul gospodăresc de colectare a deşeurilor din cartierul Mazepa II, situat în apropierea blocului R5, a fost desfiinţat de curând, motiv pentru care locatarii nemulţumiţi au trimis sesizări pe adresa redacţiei noastre, menţionând că de la Parcul "Viva" până la complexul Ancora nu mai există niciun loc special amenajat în acest sens, distanţa dintre punctele amplasate în locurile menţionate fiind prea mare. Mai mult, unii preferă să lase pungile cu gunoi în locul unde era vechiul amplasament, direct pe trotuar, situaţie care duce la formarea unui adevărat focar de infecţie, având în vedere, mai ales, temperaturile ridicate din ultima perioadă.
Contactată telefonic, directoarea Ecosal, Mirela Furtună, ne-a declarat că decizia a fost luată la comanda Primăriei, din cauza lucrărilor de construcţie care se desfăşoară în zonă, în vederea realizării parcării supraetajate, şi că va fi una temporară. Situaţia ne-a fost confirmată şi de Biroul de presă al Primăriei: "Pentru desfiinţarea punctului de colectare a deşeurilor au fost sesizări primite de la cetăţeni, la care s-au adăugat lucrările edilitare din perimetrul respectiv. Desfiinţarea este temporară, iar cei care locuiesc în zonă au acces la puntul de colectare modernizat din spatele complexului Ancora, unde, pentru a  evita supraîncărcarea, a fost dublată frecvenţa de ridicare a deşeurilor".

Citit 969 ori Ultima modificare Marți, 09 Iulie 2019 19:09

1 comentariu

 • postat de Teo Chirvase Vineri, 12 Iulie 2019 08:18 92.114.82.*** Link la comentariu
  0
  0

  Santierul parcarii etajate a creat un mare disconfort in zona. Punctul de colectare
  a gunoiului putea fi relocat fie in spatele blocului R 5,fie in zona parcarii de la scara 1,
  unde a mai functionat un astfel de punct.

  Teo C.

  Raportează

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro