Stradă fără trotuar, într-un cartier gălăţean (FOTO)
Foto: Iulia Kelt

Stradă fără trotuar, într-un cartier gălăţean (FOTO)
Din bloc, direct pe carosabil
Evaluaţi acest articol
(14 voturi)

Trotuarul aferent blocului N11, scara 3, situat pe bulevardul Traian Vuia nr. 9, din cartierul Micro 38, lipseşte cu desăvârşire. Astfel, la ieşirea din blocul respectiv, ajungi direct în stradă, transformată şi ea într-un fel de parcare de cartier. Parcarea improvizată este luată cu asalt de către locatari, care în lipsă de spaţiu, îşi lasă maşinile pe unde apucă, după principiul "primul venit, primul servit".

Situaţia devine aproape insuportabilă seara, după terminarea programului de lucru, când întreaga zonă este sufocată de maşini, iar slalomul printre acestea devine o aventură pentru locatarii blocului. De asemenea, o maşină abandonată ocupă permanent şi inutil unul dintre locurile disputate, tronând nestingherită de nimeni, în parcarea menţionată.

"Eu ies din bloc şi ţin copilul de mână, de frică că nu există niciun trotuar. De pe scările din bloc, ies direct în stradă. Aş putea merge pe lângă bloc, dar zona este îngrădită abuziv de maşini, inclusiv trotuarul de vizavi fiind ocupat de şase maşini ale unei singure familii. În tot Galaţiul, nu am mai văzut nicio zonă fără trotuar", ne-a semnalat o cititoare pe adresa redacţiei noastre.

Citit 6025 ori Ultima modificare Miercuri, 07 August 2019 15:34

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.