Vrea să învingă boala oaselor de sticlă

Vrea să învingă boala oaselor de sticlă
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* O tânără profesoară din Galaţi, mămică a unei fetiţe de câteva luni, se luptă de ani de zile cu o boală care îi face oasele fragile precum sticla *

Camelia Gianina Tănase, profesoară de religie la Şcoala 38, a fost diagnosticată la zece ani cu maladia Lobstein, suferind de-a lungul timpului fracturi şi intervenţii chirurgicale multiple.

Căsătorită, mămică a unei fetiţe de opt luni, tânăra de 32 de ani a suferit cea mai recentă intervenţie chirurgicală, cauzată de o fractură de femur, în august 2009. Operaţia nu a fost însă un succes, femurul fiind în continuare rupt.

Soluţia ar fi o nouă intervenţie chirurgicală complexă, ce presupune grefă osoasă, implant de celule stem. Operaţia este scumpă, costul aproximativ fiind de 12.000 euro, şi nu poate fi acoperită din venitul familiei.

Colegii de la şcoală, dar şi părinţii elevilor s-au mobilizat ca să-i dea o mână de ajutor tinerei mămici, dar banii strânşi nu sunt de ajuns.

Cei care vor şi pot să o ajute pe Camelia Gianina Tănase cu donaţii au la dispoziţie un număr de cont, deschis la ING BANK pe numele ei: RO34 INGB 0000999900195172.

Mai multe detalii puteţi afla de la numărul de telefon 0721 / 26 81 18, al Cameliei Tănase.                             

Explicaţie foto: Gianina Tanase - tânăra mămică mai are nevoie de bani ca să refacă o intervenţie chirurgicală

Citit 1711 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.