Un chioşc din Galaţi ocupă tot trotuarul

Un chioşc din Galaţi ocupă tot trotuarul

Bogdan Codrescu
Evaluaţi acest articol
(15 voturi)
2 comentarii

La colţul blocului E9, situat pe strada Regiment 11 Siret, există un chioşc abandonat şi nefuncţional, care ocupă aproape întreg trotuarul, punând trecătorii în dificultate. Astfel, oamenii sunt nevoiţi să îl ocolească, mergând pe strada care duce în parcarea amenajată de curând. De multe ori şi mersul pe lângă bordură este practic imposibil, deoarece multe dintre maşini parchează foarte aproape de ea, motiv pentru care un soi de echilibristică este necesar pentru a parcurge porţiunea de drum menţionată, în siguranţă. 
Nemulţumiţi, locatarii ne-au trimis sesizări pe adresa redacţiei cu privire la situaţia existentă, dorindu-şi o remediere imediată: “Din cauza chioşcului, trotuarul se întrerupe brusc. Fiecare este nevoit să se descurce cum poate.”
La solicitarea noastră, Biroul de Presă al Primăriei Galaţi ne-a comunicat că în prezent se fac demersurile necesare pentru desfiinţarea chioşcului respectiv.

Citit 4634 ori Ultima modificare Vineri, 23 August 2019 20:38

2 comentarii

 • postat de x Luni, 26 August 2019 10:56 86.123.138.*** Link la comentariu
  0
  2

  Nu ati intrebat cand scapam si de restul dughenelor si al garajelor? Intreb pentru un prieten..

  Raportează
 • postat de Ida Sâmbătă, 24 August 2019 09:35 92.84.41.*** Link la comentariu
  0
  14

  Nu poti sa nu te intrebi cine o fi aprobat amplasarea ilegala a acestui chiosc? Nicio sanctiune, nimic?

  Raportează

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro