Asfalt vălurit într-o staţie de autobuz

Asfalt vălurit într-o staţie de autobuz

Bogdan Codrescu
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

În staţia de autobuz de la Direcţia Agricolă, vizavi de Liceul de Arte “Dimitrie Cuclin”, covorul asfaltic a cedat, cel mai probabil, sub presiunea constantă a diferenţelor de temperatură, strângânu-se sul, chiar în faţa refugiului pentru călători. Orice om neatent, în graba lui de a urca în autobuz, se poate împiedica de gogoloiul de la marginea trotuarului, făcându-şi, astfel, urcarea în mijlocul de transport, mai puţin plăcută. Asta, în cazul în care mai apucă să intre în el. Urmările ar putea fi chiar şi mai grave, în cazul vârstnicilor, a căror mobilitate este, deseori, mai scăzută. Norocul lor că, de multe ori, până la sosirea autobuzului, au suficient timp să inspecteze zona şi să se asigure că vor evita porţiunea cu probleme. Cu toate aceasta, sperăm ca autorităţile să fie puţin mai vigilente în ceea ce priveşte siguranţa cetăţenilor şi să remedieze situaţia existentă.

Citit 1083 ori Ultima modificare Duminică, 25 August 2019 18:00

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro