Şpăgărică, pus la colţ de studenţi

Şpăgărică, pus la colţ de studenţi
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

În preajma sesiunii, studenţii gălăţeni de la Universitatea „Dunărea de Jos” trag din nou un semnal de alarmă despre fenomenul şpăgii.

„Să nu transformăm şpaga într-o tradiţie nefericită a societăţii româneşti”, asta îi îndeamnă tinerii pe colegii lor, în cadrul campaniei împotriva unui comportament considerat de amploare.

Liga Studenţilor din Universitatea “Dunărea de Jos” Galaţi şi-a intitulat campania “Nu trageţi, domn’ PROFESOR … Sunt eu, ŞPĂGĂRICĂ”.

„Oficial, nimeni nu recunoaşte amplitudinea pe care acest fenomen o are în societatea românească în general şi în mediul universitar în particular. Dar toţi ştim că el există; îl vedem în jurul nostru şi de cele mai multe ori alegem să îl ignorăm sau să îl ˝suportam˝”, transmite într-un comunicat de presă preşedintele Ligii Studenţilor, Dorin Coteţ.

Orice student care vrea să facă o sesizare privind un caz de corupţie îi poate contacta pe reprezentanţii ligii la emailul Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau la telefonul 0740 669 553. 

Citit 1382 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.