Rechizite şi ghiozdane – campanie de colectare

Rechizite şi ghiozdane – campanie de colectare

George Alin Radu, de la o altă colectă, desfăşurată cu succes anul trecut
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Un eveniment caritabil a fost organizat pentru 7 septembrie 2019, între orele 10.00 şi 13.00, în Parcul Corneliu Coposu (fostul Parc Cloşca). Se vor colecta, în prag de începere a şcolii, rechizite  pentru copii din clasa 0 şi I-a, din familii fără venituri din judeţ.

„Toţi cei care vor să participe, pot aduce ghiozdane gata echipate, caiete, pixuri, creioane, penare, radiere, blocuri de desen, acuarele sau orice alte lucruri necesare şcolarilor”, anunţă organizatorul, gălăţeanul George Alin Radu, care a mai organizat în acelaşi loc, în luna martie, o colectă de haine, la care au participat cam 500 de donatori. Organizatorul desfăşoară de câţiva ani astfel de activităţi în oraşul nostru.

Citit 1973 ori Ultima modificare Vineri, 06 Septembrie 2019 18:18

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro