Pe o pistă de biciclete a început să crească iarba

Pe o pistă de biciclete a început să crească iarba

Bogdan Codrescu
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)
1 comentariu

Pe traseul pistei de bicicliclete amenajate pe strada Tecuci, a început să crească iarba. Astfel, din loc în loc, mai apare câte un petic de iarbă verde, care pare că iese nefiresc din asfalt. Nu este vorba, însă, despre o răzvrătire a spaţiului verde, care se tot betonează în ultima vreme, ci despre un alt fenomen des întâlnit în oraşul nostru, respectiv înfundarea gurilor de scurgere ale canalizărilor. În cele de pe strada Tecuci, nu există doar praf şi gunoaie, ci pământ în adevăratul sens al cuvântului. Situaţia a dus la apariţia buruienilor, care şi-au croit drum cu uşurinţă prin grătarul din fontă, îngreunând deplasarea bicicliştilor, şi aşa vitregiţi de autorităţile locale. Mai mult chiar, la prima ploaie mai serioasă, ne putem aştepta la un alt eveniment nefericit, inundaţia stradală, cauzată de obturarea gurilor de scurgere respective.

Citit 1488 ori Ultima modificare Luni, 09 Septembrie 2019 19:17

1 comentariu

  • postat de Costin Dumitru Marți, 10 Septembrie 2019 19:22 5.90.34.*** Link la comentariu
    0
    3

    Propun primariei din Galati achizitionarea de 100 de iepuri domestici prin licitatie publica si cu plata din fonduri europene. Vor fi admise la licitatie doar holdinguri din Delta Dunarii.

    Raportează

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro