Imagine dezolantă în spatele Clubului Sidex din Galați

Imagine dezolantă în spatele Clubului Sidex din Galați

Copacul nimănui Bogdan Codrescu
Evaluaţi acest articol
(13 voturi)
3 comentarii

Trunchiul unui copac zace într-o grădină din spatele Clubului Sidex, din Complexul Tiglina I, ochiul nostru neexperimentat nereuşind să identifice specia din care face parte. În apropierea lui se află multe ramuri uscate, abandonate din motive lesne de înţeles.

Locuitorii din zonă ne-au mărturisit că rafalele puternice de vânt l-au răpus încă din primăvară şi că, de atunci şi până acum, singurii care i-au dat târcoale au fost hoţii de material lemnos. Înarmaţi cu drujbe sau fierăstraie, au tăiat, după bunul plac, cum şi ce au putut, lăsând în urmă doar ce nu le-a trebuit.

O imagine dezolantă, neschimbată timp de aproape jumătate de an, într-o zonă, în care, din spusele cetăţenilor, nu intervine nimeni. "A căzut copacul din aprilie. Nu a venit nimeni să-l ridice. În schimb, au tot venit cu drujba să taie bucăţi din el şi aşa a rămas", şi-a exprimat nemulţumirea un cetăţean care locuieşte în apropiere.

Citit 1914 ori Ultima modificare Joi, 03 Octombrie 2019 00:40

3 comentarii

 • postat de Perfectpentrutine Marți, 01 Octombrie 2019 12:57 86.34.187.*** Link la comentariu
  0
  3

  Era mai sugestiva o poza facuta din spatele cosmeliei aleia galbene...acolo da, imagine dezolanta … sau...o poza facuta oriunde in complexul din Tiglina I...acolo...daaaaa, imagini dezolante...sau...si mai bine o poza facuta la intamplare in orasul Galati....DAAAAA...facute pachet si apoi trimise celui dintai gospodar al orasului Galati.....poate...cine stie...

  Raportează
 • postat de Cetatean Duminică, 29 Septembrie 2019 05:55 5.13.204.*** Link la comentariu
  0
  2

  Unde se vede cosmelia galbena acolo isi fac nevoiele boschetarii , pute de la distanta cand caldurile sint mari chiar administratorul pietei si cei din Primarie se fac ca nu vad de mormanul de infectie din acea zona? RUSINE SA VA FIE ca va bateti joc

  Raportează
 • postat de Eu Sâmbătă, 28 Septembrie 2019 11:32 213.233.103.*** Link la comentariu
  3
  6

  Primăvara ailaltă, adică 2018!

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.