Au introdus cabluri în subteran, dar au uitat să repare trotuarul

Au introdus cabluri în subteran, dar au uitat să repare trotuarul

Bogdan Codrescu
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)
6 comentarii

O altă intervenţie a furnizorului de servicii de cablu TV şi internet RCS-RDS a măcelărit o parte din domeniul public. La intersecţia străzii Nae Leonard cu strada Cluj, refacerea îmbrăcăminţii trotuarului, afectată în urma lucrării de introducere în subteran a cablurilor, şi aducerea terenului la starea iniţială se lasă mult aşteptată.
Sesizarea a fost făcută pe adresa redacţiei noastre de către o persoană care locuieşte în zonă şi care şi-a dorit să rămână sub anonimat. Acestea ne-a mărturisit că, dincolo de aspectul inestetic, parcurgerea trotuarului pe înserat devine anevoioasă. "Locuim în zonă. Ne întorceam târziu din concediu. Seară, semilună, nici nu vedeam pe unde mergem. Apreciem faptul că nu vor mai exista cabluri burduşite pe stâlpi, dar poate nu ar fi rău ca lucrarea să fie dusă la bun sfârşit, prin refacerea trotuarului."

Citit 2160 ori Ultima modificare Miercuri, 25 Septembrie 2019 19:43

6 comentarii

 • postat de Goe Luni, 30 Septembrie 2019 07:37 5.13.134.*** Link la comentariu
  0
  3

  Pe strada Sulinei la intersectia cu strada Ghecet si Salistei la fel,s-au efectuat sapaturi iar lucrarile au ramas neterminate. Vine iarna iar strazile arata ca vai de capul lor !

  Raportează
 • postat de sor Duminică, 29 Septembrie 2019 12:59 5.13.242.*** Link la comentariu
  0
  6

  Dupa aparitia articolului in ziar au aparut si ei si au carpit , dar VA INVITAM sa vedeti ce fel arata "reparatia". Poate faceti un articol si despre cum se aduce la "starea initiala"

  Raportează
 • postat de Vica de pe 11 Siret Sâmbătă, 28 Septembrie 2019 08:12 78.96.81.*** Link la comentariu
  1
  4

  Si acolo, unde, chipurile repara, fac treaba de mantuiala, la primavara vom avea numai santuri intrucat "asfaltatorii" SIC! - as dori ca Inspectia Muncii Galati sa controleze la dosare, sa vada cati dintre acesti Doreli asfalt, au calificarea corespunzatoare - nu respecta in niciun fel tehnologia lucrarii, , nu compacteaza umplutura in sant in mod corespunzator, fara acea amorsa din bitum cald, inaintea stratului de asfalt, iar compactarea stratului de asfalt, pus la ochio-metru, se face cu utilaje necorespunzatoare, neasigurand stratificarea corespunzatoare a asfaltului!

  Primaria, prin dirigintii de santier, ar fi trebuit/trebuie sa urmareasca astfel de lucrari, care vor da de cap, in primul rand cetatenilor, dar in conditiile in care si acesti "specialisti" generatie de ingineri facuti din fuga calului, nu sunt dirijati sa urmareasca aceste anomalii, ramane ca-n tren, adica noi, galatenii, sa suportam consecintele!

  Si, vin alegerile, ia sa vedem raspunsul nostru, al tuturor,la urna de vot...

  Dar, mamelucii, lasa baaa, ci sa vina Iohnnis, pleaca ai nostri, vin ai nostri, adica tot astia, si tot asa, pana cand vor ramanie numai marlanii si toapele viniti di la marlanoaia la oras, ca sa traiasca ca in catune si rapi, de unde au purces pi la combinat, sa le cada un hier in cap!

  Raportează
 • postat de Marco Joi, 26 Septembrie 2019 12:07 188.24.213.*** Link la comentariu
  1
  16

  Problema este ca isi fac singuri trasee aceste firme acum au spart cei de la digi pe viitor vor sparge ceilalti vodafone/upc, telekom, orange, poate si akta unde vom ajunge asa?
  Trebuia construita aceasta canalizare pt comunicatii de catre primarie eventual pe fonduri europene si inchiriata la acesti provideri de servicii. Adica sa se sparga o singura data si sa se foloseasca la comun, nu sa vina fiecare companie sa sparga.

  Raportează
 • postat de Cetatean Joi, 26 Septembrie 2019 10:41 84.117.41.*** Link la comentariu
  1
  18

  Tot orasul arata asa iar primaria doarme!

  Raportează
 • postat de magis Joi, 26 Septembrie 2019 09:08 89.121.200.*** Link la comentariu
  0
  13

  Dar ce, ati auzit de undeva, ati citit pe undeva, asa cum cred eu ca e legea in cazul unui santier, de cind si pina cind vor dura lucrarile, cine le executa si pentru cine, la ce numere de telefon si adresa pot fi contactati? Alde John Sociedad astia (cum scrie pe echipamentele de lucru) au spart mare parte din oras si au cirpit de mintuiala trotuarele si strazile. Si doar atit, cel putin deocamdata. Iar Primaria, ca de obicei, doarme in bocanci. Pardon, in betoane, sa traiti!

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.