Acţiune de ecologizare la Priza Dunării

Acţiune de ecologizare la Priza Dunării

Evaluaţi acest articol
(7 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Grupul “Pescari de Galaţi” a organizat duminică, 29 septembrie, o acţiune de ecologizare a malului fluviului din zona Priza Dunării. Astfel, în decursul unei singure dimineţi, au fost strânşi aproximativ 150 de saci, plini cu deşeuri şi PET-uri. Atât sacii, cât şi mănuşile, au fost puse la dispoziţia voluntarilor de Viorel Mănăilă, membru al grupului, iar Serviciul Public Ecosal şi-a adus contribuţia prin ridicarea munţilor de gunoaie strânse. Deşi au lăsat în urma lor o zonă mult mai curată pentru amatorii de pescuit şi nu numai, participanţii sunt nemulţumiţi cu privire la lipsa de implicare atât a celorlalţi membri ai grupului, cât şi a celor care se aflau în momentul desfăşurării acţiunii la faţa locului. Doar cinci persoane, printre care şi un copil, şi-au manifestat grija pentru mediul înconjurător, demonstrând că acolo unde există interes şi determinare, se pot realiza lucruri măreţe, chiar şi cu oameni puţini. De asemenea, preţ de o oră, doi elevi ai Colegiului Tehnic „ Aurel Vlaicu” şi-au rupt puţin din timpul lor liber, alăturându-se celor cinci membri iubitori de natură.

“Deşi evenimentul a fost promovat timp de trei săptămâni, nu am reuşit să ne strângem decât cinci persoane, printre care şi un copil. În ciuda faptului că malul era plin de pescari, nici măcar unul nu a avut bunăvoinţa de a ne oferi ajutor într-un demers care ne priveşte pe toţi. Suntem profund dezamăgiţi în ceea ce priveşte lipsa de implicare”, şi-a manifestat nemulţumirea Viorel Mănăilă, membru al Grupului “Pescari de Galaţi”.

Citit 1008 ori Ultima modificare Marți, 01 Octombrie 2019 09:34

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro