Zidul care ameninţă siguranţa gălăţenilor

Zidul care ameninţă siguranţa gălăţenilor

Bogdan Codrescu
Evaluaţi acest articol
(10 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Pe strada Portului nr. 41, în dreptul blocului Brateş 1, nu mai puţin de şase plăci groase din beton zac aliniate pe trotuarul aferent. De asemenea, insuficienţa locurilor de parcare din zonă îi determină pe şoferi să ia cu asalt acelaşi trotuar, fapt care le lasă pietonilor puţine opţiuni de trecere. Dacă sunt perfect funcţionali, ar putea escalada plăcile respective. În schimb, pentru oamenii vârstnici sau cei aflaţi în scaun rulant, situaţia devine imposibilă. Din spusele celor care locuiesc în zonă, de aproximativ două luni, de când a cedat tencuiala respectivă, nimeni nu a intervenit, întregul zid reprezentând acum un mare pericol. Locatarii se aşteaptă ca şi celelalte plăci să cedeze, ca într-un joc de domino. Un joc care îi pune în mare dificultate şi care le ameninţă zilnic siguranţa. "Aproape tot zidul este şubred. De când au căzut aceste bucăţi din beton, nimeni nu a intervenit nici pentru a elibera trotuarul, nici pentru a consolida zidul", ne-a mărturisit o locatară care şi-a dorit să rămână sub anonimat.

Citit 1233 ori Ultima modificare Joi, 17 Octombrie 2019 18:26

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro