Apartamente ANL disponibile

Apartamente ANL disponibile

Evaluaţi acest articol
(12 voturi)
2 comentarii

Un proiect de hotărâre privind aprobarea organizării unei sesiuni de depunere a dosarelor în vederea repartizării de locuinţe pentru tineri, construite prin ANL, a ajuns pe masa aleşilor locali. În documente se arată că, în prezent, sunt disponibile 21 de apartamente ANL, dintre care: 12 cu o cameră şi unul cu două camere în Cartierul Cantemir, cinci locuinţe cu o cameră în Micro 17 şi trei apartamente cu o cameră în zona Gara CFR. „Pentru repartizarea şi închirierea locuinţelor rămase vacante se impune organizarea unei sesiuni depunere a dosarelor în perioada 15 noiembrie – 31 decembrie 2019”, se arată în proiectul de hotărâre. Documentele precizează că solicitanţii care au avut dosare depuse în anii anteriori şi nu au primit repartiţie au posibilitatea de a depune un nou dosar în această sesiune. Dosarele depuse în anii anteriori nu se vor lua în considerare.

Citit 2846 ori Ultima modificare Luni, 21 Octombrie 2019 18:18

2 comentarii

 • postat de Florin Miercuri, 23 Octombrie 2019 07:59 109.166.133.*** Link la comentariu
  0
  0

  Unde se depun aceste dosare si ce ar trebui sa contina?

  Raportează
 • postat de Gabriel Florea Marți, 22 Octombrie 2019 23:32 86.124.204.*** Link la comentariu
  2
  5

  Poate și această parcare din foto se asfaltează. Stă de ceva ani de zile. Poate în acte este asfaltată. Dar, este la fel și acum. Locația pentru cine nu știe. Cartierul Dimitrie Cantemir, aferentă Bl. S10-S14. Haideți că vin alegerile.

  Raportează

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro