Trotuarul care pune la încercare răbdarea cetăţenilor

Trotuarul care pune la încercare răbdarea cetăţenilor

Bogdan Codrescu
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)
1 comentariu

În cartierul Dunărea, vizavi de Spitalul Judeţean, un hexagon aproape perfect, format din plăci de gresie de culori diferite, sparge uniformitatea trotuarului.

Lăsat moştenire de la proprietarii fostului chioşc de flori, acesta pune la grea încercare persoanele aflate în scaun rulant sau vârstnicii care se deplasează mai greu. De aspectul estetic, nici nu mai amintim. O "nucă" în traseele pietonale, marca Galaţi. Aproape că ne-am şi obişnuit ca trotuarele să fie pline de obstacole şi mai niciodate plane.

Sesizările au fost multiple, oamenii întrebându-se cât va mai dura până la schimbarea situaţiei, hilară, de altfel. Am contactat şi noi Biroul de Presă al Primăriei Galaţi şi am primit următorul răspuns: "Pe acel tronson, s-a lucrat la partea carosabilă şi urmează să se intervină şi asupra trotuarului".

Când anume vor începe lucrările nu am putut afla, însă este o certitudine că lucrurile se vor schimba în bine.

Citit 2267 ori Ultima modificare Joi, 24 Octombrie 2019 15:09

1 comentariu

 • postat de Dan Miercuri, 23 Octombrie 2019 16:24 70.105.87.*** Link la comentariu
  2
  2

  Cand ai chef de cearta , mergi cu bicicleta prin oras ...si daca ajungi si prin zona Micro 19,20 , 21 si care mai sunt ele ...ai sa vezi cati tarani si alte clase de oameni merg pe pista de biciclete ...DACA le spui , ca este pista de biciclete si ca pe acolo merg bicicletele sa vezi ce se ratoiesc la tine ...si cum se uita ...de parca...le-ai intrat in curtea lor ...
  In zonele de Micro peste 75 % din oameni sunt de la tara ...sau necivilizati ...Militia ar fi trebuit sa intervina intr-un fel si pt cei care nu respecta biciclistii

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.