Canalizare neacoperită, semnalizată de cetăţeni

Canalizare neacoperită, semnalizată de cetăţeni

Pericol Bogdan Codrescu
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Pe strada Regiment 11 Siret, o canalizare neacoperită, aflată chiar pe trotuar, le pune în pericol viaţa gălăţenilor. O singură clipă de neatenţie i-ar putea costa pe ghinionişti vătămări corporale grave. Motiv pentru care, în lipsa intervenţiei autorităţilor, care ar fi trebuit să asigure marcarea şi semnalizarea locului, câţiva cetăţeni cu simţ civic au găsit o soluţie de moment.  Aceştia au apelat la cunoscuta metodă de a introduce resturi vegetale în canalizare, pentru a-i avertizeza pe trecători. Sperăm, totuşi, că autorităţile se vor sesiza şi că vor remedia problema, astfel încât trotuarul respectiv să poată fi folosit corespunzător.

Citit 748 ori Ultima modificare Joi, 31 Octombrie 2019 01:51

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro