Necazuri înecate în spirt medicinal

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

O gălăţeancă supărată pe viaţă a încercat să-şi pună capăt zilelor înghiţind un lichid consumat, la vreme de criză, pentru efectul său bahic. Femeia de 46 de ani, care a ajuns la spital în comă alcoolică, a avut neinspirata idee de a bea un litru de spirt medicinal.

Cantitatea nu a fost suficientă pentru a o omorî, dar i-a asigurat o internare la secţia de Reanimare a Spitalului Clinic de Urgenţă.

„O doamnă aflată în faţa greutăţilor vieţii a ales să o termine. Calea cea mai sigură spre lumea cealaltă i s-a părut a fi cea cu spirt medicinal”.

„Doamna a ignorat experienţa substanţială a lipovenilor din Deltă care beau în draci spirt medicinal, vopsit cu albastru de metil, pe care îl filtrează prin pâine pentru a-l aduce la culoarea cristalină”.

„Femeia a intrat în comă alcoolică, o stare obişnuită a cetăţeanului român din când în când, iar la ora actuală este în recuperare”.

Urmează să hotărască dacă repetă tentativa sau dacă rămâne cu experienţa descoperirii unei băuturi relativ bune şi ieftine”, a declarat dr. Nicolae Bacalbaşa, purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic de Urgenţă Galaţi.

Citit 1107 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.