Acţiuni umanitare organizate de studenţi

Acţiuni umanitare organizate de studenţi
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Mai mulţi studenţi de la Facultatea de Arhitectură Navală, din cadrul Universităţii „Dunărea de Jos” Galaţi, au organizat două acţiuni de voluntariat în perioada 7-14 decembrie, oferind daruri unor copii care provin din familii defavorizate.

Astfel, în data de şapte decembrie, studenţii anului IV, specializările Sisteme şi echipamente navale şi Arhitectură navală, s-au deplasat la Suceveni, judeţul Galaţi, unde au făcut fericiţi 12 copiii cu posibilităţi materiale reduse.

De asemenea, cu aceeaşi dăruire au continuat gestul umanitar şi la Oancea, în data de 14 de decembrie, unde alţi 14 copiii au primit cadouri în pragul sărbătorilor. Cadourile au constat în jucării, rechizite şi dulciuri, iar voluntarii speră ca astfel de activităţi să capete un caracter permanent în rândul studenţilor, considerând că, de fapt, beneficiari nu sunt doar cei care primesc, ci mai ales cei care oferă.

"Nu există fericire mai mare decât liniştea pe care o poţi vedea pe chipul unei persoane suferinde. Recomand cu tărie fiecărei persoane să treacă cel puțin o dată prin această experienţă minunată!", a declarat Mihaela Ciuraru, studentă.

 

Citit 3314 ori Ultima modificare Joi, 19 Decembrie 2019 14:12

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.