O pubelă cu antiderapant a fost furată și vândută cu 20 lei

O pubelă cu antiderapant a fost furată și vândută cu 20 lei
Evaluaţi acest articol
(10 voturi)

Chiar dacă la finalul anului trecut, imediat după amplasarea pubelelor cu material antiderapant (sare), trei dintre acestea au fost furate din zona fostului cinematograf "Flacăra", hoții au lovit din nou și anul acesta, iar săptămâna aceasta a mai dispărut una.

Poliţiştii locali de pe raza Secţiei nr. 3, în timpul patrulării au depistat un individ în vârstă de 32 ani, din Galaţi, care a sustras o asemenea pubelă de la punctul de colectare a deşeurilor menajere, situat în spatele halelor din Piaţa Micro 17, pe care a vândut-o pentru suma de 20 de lei.

Acesta a declarat : "L-am văzut ,am crezut ca are nisip în el, am răsturnat nisipul jos, am mers prin piață si am fost întrebat cât vreau pe el și am cerut 20 lei".

În acest caz, poliţiştii locali au întocmit actele procedurale, care au fost predate împreună cu persoana în cauză şi obiectul corp delict Secţiei de poliție nr. 3. La această dată, poliţiştii locali de la nivelul municipiului Galaţi acţionează pentru preîntâmpinarea unor astfel de evenimente, oamenii legii având în atenţie şi TVM -urile, noile mijloace de transport, mobilierul urban şi zonele reabilitate.

Citit 2185 ori Ultima modificare Luni, 13 Ianuarie 2020 13:56

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.