Locuri de muncă în Danemarca

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Se caută grădinari, ajutoare de grădinari şi stagiari în ferme agricole * Salariul minim brut: 1270 de euro *

Dacă doriţi să munciţi legal în Danemarca, vă puteţi adresa Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Galaţi, până la data de 1 martie.

Puteţi  astfel să optaţi pentru 10 posturi de grădinari sau asistenţi de grădinari în sere, în cazul în care aveţi între 18 şi 30 de ani, aţi absolvit un liceu sau o facultate cu profil agricol (inclusiv silvicultură), experienţă în domeniu, cunoştinţe bune de limba engleză, dar şi dorinţa de a studia şi de a lucra în Danemarca pentru perioade cuprinse între 2 şi 4 ani.

Dacă vreţi să fiţi grădinari, statul danez vă va asigura cursuri gratuite de specializare, cu durata de 3 ani şi opt luni. În schimb, ajutoarele de grădinar vor studia doar 2 ani. 

Se mai scot la concurs şi 10 posturi pentru stagiari în ferme agricole. Stagiile vor dura între 4 şi 8 luni.

Candidaţii trebuie să aibă între 18 şi 30 de ani şi să fi terminat (cu maxim un an în urmă) un liceu cu profil agricol, să fie studenţi la o facultate din domeniu sau să fi absolvit, cu maxim o lună în urmă, o astfel de formă de învăţământ superior.

Salariul minim brut, atât în cazul grădinarilor şi ajutoarelor de grădinari cât şi în cazul stagiarilor, va fi de 1270 de euro. De asemenea, angajatorul oferă cazare contra cost sau sprijin în identificarea unei alte locuinţe.

Persoanele interesate sunt rugate să se adreseze, pentru informaţii suplimentare, funcţionarilor din cadrul AJOFM, compartimentul Eures, direct la sediul din strada Domnească Nr. 191 sau la telefon 0236 / 41 22 36.

Citit 846 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.