Gălăţenii, cel mai puţin romantici dintre români

Gălăţenii, cel mai puţin romantici dintre români
Nu sunt interesaţi de Valentine's Day
Evaluaţi acest articol
(13 voturi)

Nici apusurile idilice de pe faleza Dunării şi nici plimbările de seară prin Grădina Publică sau prin Parcul Eminescu nu par de ajuns pentru a dezmorţi romantismul gălăţenilor, nici măcar în prag de Ziua Îndrăgostiţilor. După verificarea atentă a statisticilor Google, o echipă de analişti a ajuns la concluzia că cel mai puţin romantici dintre români locuiesc în Braşov, Galaţi şi Ilfov.

Echipa analiştilor Picodi.com a verificat recent statisticile legate de termenul „romantici” de pe internet şi a creat un clasament al celor mai romantice judeţe din România. Concluzia a fost că cei mai romantici români locuiesc în Tulcea, Vaslui şi Maramureş. În aceste judeţe, creşterea popularităţii sintagmelor legate de Ziua Îndrăgostiţilor şi folosirea lor în căutările Google a fost cea mai mare.

La polul opus, judeţul cel mai puţin interesat de Ziua Îndrăgostiţilor este Braşovul (locul 42). Nici Galaţiul (locul 41) sau Ilfovul (locul 40) nu ies prea mult în evidenţă.

Printre termenii pe care analiştii i-au luat în considerare se află: „Valentine’s Day”, „arătarea dragostei”, „cina romantică”, şi „flori”. Cercetarea a avut ca scop compararea creşterii popularităţii anumitor cuvinte-cheie în perioada ianuarie-februarie 2019, conform datelor arhivate de Google (prin instrumentul planificator de cuvinte-cheie).

Citit 7689 ori Ultima modificare Vineri, 20 Martie 2020 22:55

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.