Mese calde pentru persoanele dezavantajate

Mese calde pentru persoanele dezavantajate

Evaluaţi acest articol
(6 voturi)
1 comentariu

Ministerul Fondurilor Europene, prin Autoritatea de Management pentru Programul Operaţional Ajutorarea Persoanelor Dezavantajate (POAD), a lansat în consultare publică ghidul aferent apelului de proiecte "Acordarea de mese calde". Scopul apelului este asigurarea de mese calde persoanelor dezavantajate/ marginalizate și diversificarea sprijinului acordat. Bugetul este de 28,7 milioane de euro, distribuite pentru cele opt regiuni de dezvoltare ale României, regiunii Sud-Est (din care face parte și județul Galați) revenindu-i 4,31 milioane de euro, puțin peste 15% din total.
Proiectele pot fi depuse de instituțiile prefectului din toata țară, unitățile administrativ teritoriale, unități sanitare județene/ municipale, ONG-uri acreditate în domeniu, instituții de cult și asociații religioase, furnizori acreditați de servicii sociale, structuri de economie socială care activează în domeniul alimentației (aceste entități nu vor acționa ca operatori economici, ci ca entități non-profit), precum și de alți actori sociali relevanți în domeniul excluziunii sociale.
Propunerile şi sugestiile pot fi trimise prin e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., până pe data de 21 februarie.

Citit 1857 ori Ultima modificare Marți, 11 Februarie 2020 18:50

1 comentariu

 • postat de Cetatean Joi, 13 Februarie 2020 09:10 84.117.41.*** Link la comentariu
  2
  5

  4.34 mil euro pt Galati, bani pentru cei care nu le place sa munceasca
  Aproape 1000 de euro salariu pt muncitorii straini.
  Sa mai fi mandru ca esti român
  Mi-e scarba!

  Raportează

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro