CORONAVIRUS | Măsura limitării la 100 de persoane în spații închise nu afectează mall-urile

CORONAVIRUS | Măsura limitării la 100 de persoane în spații închise nu afectează mall-urile
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat, a anunţat, miercuri, 11 martie 2020, că măsura limitării la 100 de persoane în spaţii închise nu afectează mall-urile şi hypermaketurile, însă aceasta se aplică în cazul cinematografelor sau teatrelor.

Arafat a anunţat că toate activităţile culturale şi ştiinţifice în spaţii închise sunt resticţionate, iar măsura este aplicată pentru evenimentele cu peste 100 de persoane. "Restricţionarea activităţilor culturale, ştiinţifice, religioase şi de divertismennt în spaţii închise cu peste 100 de persoane, până la 31 martie, cu posibilitate de prelungire", a spus Raed Arafat. Este vorba despre teatre, cinema şi orice altă activitate care are loc într-un spaţiu închis. "Până la 100 de persoane, e OK, peste 100 de persoane, nu", a explicat Raed Arafat.

În privinţa slujbelor, este o situaţie aparte. În biserică, numărul enoriaşilor care ascultă slujba în biserică trebuie să fie de maximum 100. Însă mai mulţi credincioşi pot rămâne şi afară, pentru a participa la slujbă în curte.

Citit 2688 ori Ultima modificare Joi, 12 Martie 2020 00:14

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.