Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Arhiepiscopia Dunării de Jos şi-a oferit ajutorul pentru cei care se află în carantină, în judeţele Galaţi şi Brăila, din cauza virusului Covid – 19. Astfel, începând de marţi, Arhiepiscopia Dunării de Jos a oferit pachete ce conţin cărţi de rugăciune şi materiale de igienă: dezinfectanţi, spirt, clor, săpun, detergent lichid şi solid, bureţi, şampon, pastă şi periuţă de dinţi, persoanelor aflate în carantină în două dintre cele patru centre de carantină din judeţul Galaţi. Acţiunea a continuat şi miercuri, când au primit pachete şi restul persoanelor aflate în carantină atât în Galaţi, cât şi în Brăila. Cu acest prilej, persoanelor din carantină le-a fost oferit micul dejun, dar şi seturi de lenjerii pentru paturi, prosoape, saci menajeri, cutii cu ceaiuri şi alte produse de strictă necesitate.
Pachetele oferite de Arhiepiscopia Dunării de Jos au fost duse în centrele de carantină de preoţii de la Centrul eparhial şi de la protoierii, împreună cu reprezentanţi ai autorităţilor locale şi cu voluntari.
Persoanele aflate în carantină din judeţul Galaţi vor primi, zilnic în această perioadă, din partea Arhiepiscopiei Dunării de Jos, micul dejun şi, în funcţie de nevoi, vor fi acordate şi alte ajutoare.
De asemenea, celelalte persoane din centrele de carantină din Brăila şi Tecuci, precum şi ceilalţi beneficiari aflaţi în listele programului eparhial de ajutorare ”Ne înnoim de Sfintele Paşti” vor primi sprijin spiritual şi material.
Prin acest program eparhial sunt sprijinite 2.200 de persoane, valoarea totală a ajutoarelor ridicându-se la suma de aproximativ 150.000 de lei.

Citit 1721 ori Ultima modificare Miercuri, 18 Martie 2020 20:36

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro