Evaluaţi acest articol
(6 voturi)
1 comentariu

La solicitarea directorul Şcolii din Rădeşti, Cătălin Nicolae Porumb, "Viaţa liberă" face apel către toţi cei care deţin tablete sau telefoane funcţionale la mâna a doua să le doneze pentru elevii din comună care nu au posibilităţi materiale. În condiţiile în care aceşti elevi sunt obligaţi să stea acasă din cauza epidemiei de coronavirus, ei nu pot avea acces la lecţii şi comunicare online cu profesorii.  
"Cine poate dona telefoane sau tablete funcționale (la care putem pune cartele pentru internet), pe care copiii fără posibilități să-și poată lua lecțiile este rugat sa ne ajute. Dorim să oferim șanse egale şi celor în jur de 40 de elevi cu posibilităţi materiale foarte reduse", sună anunţul inimosului director de la Rădeşti. Cei care deţin astfel de obiecte funcţionale şi care le pot dona îl pot contacta la numărul de telefon 0764.409.564.

Citit 1776 ori Ultima modificare Joi, 19 Martie 2020 18:43

1 comentariu

  • postat de Porumb Nela Vineri, 20 Martie 2020 17:05 92.80.160.*** Link la comentariu
    0
    0

    Vă mulțumim din suflet pentru ajutorul acordat! Prin intermediul dumneavoastră mesajul va ajunge la mai multe persoane. Deja au început să ne contacteze oameni cu suflet mare.

    Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.