Evaluaţi acest articol
(10 voturi)
2 comentarii

Oamenii care locuiesc în două blocuri-problemă au de joi, 19 martie, apă potabilă. Nu în apartamente, aşa cum ar fi normal, ci la o cişmea amplasată în stradă, singura soluţie identificată de angajaţii Apă-Canal pentru punerea de urgenţă în aplicare a hotărârii de rebranşare a datornicilor pe fondul pandemiei de COVID-19. Astfel, la blocurile G2 şi G4, imobile unde furnizarea apei potabile fusese sistată din cauza datoriilor uriaşe, s-a realizat, în zona căminului de branşament, un punct exterior de alimentare cu apă pentru locatari. A fost unica posibilitate, susţin angajaţii companiei Apă-Canal, deoarece instalaţiile interioare fac imposibilă branşarea individuală.
"Menţionăm că în cazul acestor două blocuri, cuprinse în asociaţiile 402 şi respectiv 414, branşamentele şi instalaţiile interioare comune sunt distruse, imposibil de repus în funcţiune pentru alimentarea cu apă a garsonierelor, şi nu sunt soluţii tehnice pentru executarea de branşamente individuale. Subsolurile sunt pline de dejecţii, instalaţiile interioare sunt neîntreţinute, avariate, punând în pericol sănătatea oricărei persoane care intră în acestea", precizează reprezentanţii Apă-Canal.
Conform legii, cei care ar fi trebuit să se ocupe de întreţinerea instalaţiilor sunt locatarii şi asociaţiile care, însă, nu au făcut niciun demers pentru a păstra în bune condiţii infrastructura de utilităţi din cele două imobile ce pot fi catalogate cu uşurinţă drept bombe biologice.


 

Citit 2355 ori Ultima modificare Vineri, 20 Martie 2020 23:22

2 comentarii

 • postat de Ionut Vineri, 20 Martie 2020 07:52 5.13.226.*** Link la comentariu
  0
  7

  De ani de zile sunt tolerati acesti " asistati social" , G 4 ar trebui daramat si curatata zona de boschetari si mafioti .

  Raportează
 • postat de Ion Vineri, 20 Martie 2020 05:55 185.53.199.*** Link la comentariu
  0
  6

  Sunt zeci de oameni care trăiesc în aceste blocuri, proprietari și chiriași ai primăriei iar acum scrieți că sunt bombe biologice. De ce nu s-au mutat aceste persoane în blocurile sociale din Micro 17? Oamenii aceștia nu au dreptul, conform Constituției, la sănătate? Sau Constituția României este discriminatorie?

  Raportează

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro