Avertizări prin sistemul Ro-Alert!

Avertizări prin sistemul Ro-Alert!

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Fii primul care postează comentarii!

”RESPECTAȚI recomandările pentru a împiedica răspândirea noului coronavirus Covid-19. RĂMÂNEȚI în casă, pe cât posibil. EVITAȚI contactul direct sau apropiat cu alte persoane. MENȚINEȚI distanța de minimum doi metri față de ceilați! NU ATINGEȚI suprafețe pe care au pus mâna și alte persoane. FERIȚI-VĂ de zonele aglomerate!. SPĂLAȚI-VĂ pe mâini cât mai des posibil. NU VĂ ATINGEȚI cu mâinile fața, nasul, gura sau ochii! ASIGURAȚI-VĂ că regulile sunt respectate și de vârstnici. Ei sunt cei mai expuși îmbolnăvirii! INFORMAȚI-VĂ: stirioficiale.ro”, acesta este mesajul trimis, sâmbătă după amiază, de autorități, prin sistemul Ro-Alert. Mesajul a fost trimis după ce s-a constatat că oamenii din mai multe localități au ignorat recomandările oficiale și au ieșit, în număr mare, la iarbă vede, la grătar sau în parcuri. Acesta a fost unul dintre motivele pentru care autoritățile au emis și o interdicție de formare a grupurilor mai mari de trei persoane.

Citit 374 ori Ultima modificare Marți, 24 Martie 2020 12:32

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro