Activități pentru copiii aflați în izolare

Activități pentru copiii aflați în izolare
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Stăm acasă. Dar ce facem cu copiii aflaţi în izolare? Cum facem ca această perioadă să nu fie un chin, ci un moment de care să ne aducem aminte în mod plăcut? Iată câteva idei de activități pentru copiii care trebuie să stea închişi în casă.

Nu uitaţi de rutină

Pare că e o vacanță, dar chiar și așa, ar fi bine să aveți o rutină, un program structurat, care să cuprindă următoarele etape: trezirea, făcutul patului, gimnastică, micul dejun, strânsul mesei,  şcoală online cu activităţi fizice în pauze, pregătitul prânzului, masa, odihna, activități online, activități, gospodărești, masa de seară, joacă, pregătirea de culcare.

Pentru copiii energici

Statul în casă, mai ales într-un apartament, cu copii hiperactivi, este o provocare chiar şi pentru cei mai răbdători şi dedicaţi părinţi. De aceea, trebuie găsite modalităţi de ocupare a timpului şi consumare constructivă a energiei celor mici. O modalitate în care puteţi fi alături de ei şi prin care să îi implicaţi fizic într-o activitate plăcută şi sănătoasă este să faceți gimnastică dimineața. Urmăriți tutoriale online despre exerciții fizice pentru copii, pentru a păstra postura corectă. Mulți micuți au o poziție defectuoasă și acum aveți mai mult timp pentru a o corecta. În plus, atunci când urmărește un film, puneţi-l să stea cu un baston la spate. Activităţile fizice făcute în comun vă vor ajuta pe toţi să vă menţineţi un tonus bun şi o energie pozitivă.

(Surse online)

Citit 1124 ori Ultima modificare Marți, 31 Martie 2020 22:09

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.