Ajutoare şi materiale de protecţie pentru spitalul din Iveşti

Ajutoare şi materiale de protecţie pentru spitalul din Iveşti
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Arhiepiscopia „Dunării de Jos” continuă seria activităţilor misionare şi social-filantropice desfăşurate în această perioadă. Astfel, preoţii din cadrul protopopiatului Tecuci, împreună cu voluntarii, au desfăşurat o activitate de ajutorare a personalului medical, auxiliar şi a pacienţilor Spitalului din localitatea Iveşti.

Aflând de nevoile spitalului, preoţii au oferit o maşină de spălat vase, pături, pijamale, articole de igienă şi dezinfecţie, detergenţi, papuci, pampers, îmbăcăminte, măşti de protecţie, mănuşi şi cărţi de rugăciune.

Unitatea spitalicească are în îngrijire pacienţii internaţi şi asistaţi zilnic, dar şi alte 16 persoane bolnave, în vârstă şi fără aparţinători, care locuiesc permanent în cadrul instituţiei medicale.

Aceste persoane, pe lângă asistenţa medicală de care beneficiază zilnic, primesc periodic din partea parohiilor din Cercul misionar nr. 4 al protopopiatului Tecuci, alimente, îmbrăcăminte, medicamente, cărţi de rugăciune şi asistenţă duhovnicească.

De asemenea, patru familii fără posibilităţi materiale şi cu probleme grave de sănătate au fost vizitate la domiciliu şi au primit alimente, îmbrăcăminte şi produse de igienă.

Citit 1498 ori Ultima modificare Vineri, 03 Aprilie 2020 20:13

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.