Poveştile continuă virtual, la ”Gulliver”

Poveştile continuă virtual, la ”Gulliver”
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Teatrul “Gulliver” continuă seria activităților și spectacolelor în mediul online și în această perioadă, dorind să păstreze vie conexiunea cu publicul, chiar dacă momentan acest lucru este posibil doar în mediul virtual.

“Căsuța cu povești” este un proiect inițiat special în această perioadă de izolare, sub coordonarea lui Aurelian Iorga, în colaborare cu Ramona Păuc și implementat cu ajutorul Școlii de Film și Televiziune din Galați. Astfel, o poveste nouă  este difuzată în fiecare seară, de luni până joi, de la ora 20,00, pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/TeatrulGulliver/, prin intermediul simpaticelor personaje Plic și Ploc.

În plus, Atelierul de creație cu Ramona și Aiurel aduce în fiecare sâmbătă, la ora 10,30, o temă jucăușă celor mai ingenioși copii.

Nu lipsesc, bineînțeles, nici spectacolele difuzate săptămânal online, pe pagina de Facebook a teatrului. Vineri, 1 mai, de la ora 18,00, mari şi mici sunt aşteptaţi pe pagina de Facebook, unde va fi transmis online spectacolul "Vasilache și Mărioara", iar duminică, 3 mai, de la ora 10,30, va fi transmis spectacolul "Mica Sirenă".

Citit 1300 ori Ultima modificare Miercuri, 29 Aprilie 2020 20:41

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.