Evaluaţi acest articol
(10 voturi)
3 comentarii

"Vrem să ştim ce se va întâmpla cu abonamentele de transport public local pe care noi, pensionarii, le-am plătit, dar de care nu am putut beneficia, pentru că facilităţile au fost suspendate. Înainte de instituirea stării de urgenţă şi a restricţiilor, mulţi dintre noi aveam deja abonamente Transurb pe trei luni. Nu le-am putut folosi în această perioadă, am fost nevoiţi să cumpărăm zilnic bilete. Ni s-ar părea normal ca valabilitatea abonamentelor să fie prelungită cu perioada de timp în care gratuităţile şi reducerile ne-au fost suspendate", este doar unul dintre multele mesajele de acest fel primite la redacţie în ultimele zile.
Din păcate, nu am reuşit să obţinem un răspuns ferm din partea autorităţilor cu privire la abonamentele cu preţ redus de care pensionarii nu au putut beneficia. Potrivit Biroului de presă al Primăriei, decizia cu privire la prelungirea valabilităţii abonamentelor ar trebui să fie luată de Consiliul Local. Rămâne de văzut dacă acest lucru se va întâmpla.

Citit 2493 ori Ultima modificare Miercuri, 06 Mai 2020 23:44

3 comentarii

 • postat de Teo Chirvase Vineri, 08 Mai 2020 08:56 89.39.81.*** Link la comentariu
  2
  3

  E o chestiune de principiu d-le "de ce", daca pricepeti.
  Sunt bani platiti in avans(unii au achitat chiar si 50% din valoarea unui
  abonament), pentru servicii de care nu mai beneficiaza. Comparati
  mere cu pere... Stati linistit!

  Teo Chirvase

  Raportează
 • postat de Pompei Vineri, 08 Mai 2020 06:30 5.13.195.*** Link la comentariu
  2
  5

  Masa de vot a PSD-ului , la vremea asta cu virusul ieseati cu carucioarele pline din Mall -uri , inseamna ca aveti bani , dar un 5-60 lei pe luna ptr, un abonament nu vreti sa dati, bani de tutun aveti de bautura aveti de abonament nu mai aveti.

  Raportează
 • postat de de ce? Joi, 07 Mai 2020 16:13 86.124.206.*** Link la comentariu
  8
  14

  Ce bine da sa mai cersim ceva !! Nu? Avem pesie , suntem , batrani , dar pacat ca la unii care cu fiecare an ce trece in loc sa devenim mai rationali , mai ancorati in realitate , nu facem de cat sa cersim !!Asta este dureros !! sa vedem : la noi ploua , ninge , este furtuna etc .primim pesia mica , mare ,suficienta , insuficienta , dar sa ne uitam la copii nostri , care au rata la apartament , unii au de platit chiria , 1-2 sau mai multi copii la scoala , si care trebue hraniti sa le platesca internetul sa poata face lectiile online , Si CARE IN ACEST MOMENT SUNT ACASA FARA SALARIU ca firma sau compania la care au lucrat a fost inchisa din cauza acestei epidemii .Noi ce facem ne plangem ca vai am pierdut banii pe abonament care nu sunt mai multi de cat costul a 3 paini , .Nu uitati !!Batranetea ne face mai intelepti, mai calculati, Pacat ca unii nu vad de cat pana in varful bocancilor .

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.