Socializare pe timp de ploaie şi pandemie (FOTO)

Socializare pe timp de ploaie şi pandemie (FOTO)

Anca Melinte
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

În ciuda pandemiei, a restricţiilor impuse de starea de urgenţă şi a vremii reci şi ploioase, gălăţenii din zona P-urilor nu renunţă la micile lor tabieturi şi mai ales la socializare. Chiar şi una mai distanţată.

Imaginile pe care le-am surprins ieri dimineaţă, în jurul orei 10,00, sunt grăitoare. Un vârstnic hrănea porumbeii, iar câţiva pensionari discutau intens chestiuni arzătoare la ordinea zilei. E adevărat că grupul de dezbatere număra mai mult de trei persoane, dar, fiind dispuşi în cerc, vârstnicii stăteau la distanţă unul de celălalt şi, cel mai important, purtau măşti de protecţie!

Cu toţii duc dorul zilelor în care puteau discuta în voie, puteau juca şah sau table, dar poate că acele vremuri se vor întoarce curând.

Citit 1263 ori Ultima modificare Sâmbătă, 09 Mai 2020 01:14

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro