Termene-limită pentru ridicarea alimentelor şi a produselor de igienă de la UE

Termene-limită pentru ridicarea alimentelor şi a produselor de igienă de la UE
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Primăria municipiului Galaţi anunţă că doar până vineri, 14 august 2020, beneficiarii venitului minim garantat și ai alocației pentru susținerea familiei își mai pot ridica pachetele cu alimente și produse de igienă distribuite prin Programului Operațional Ajutorarea Persoanelor Defavorizate (POAD 2019/2021), derulat de Uniunea Europeană.

"Pentru că distribuția pachetelor cu produse alimentare și produse de igienă nu se poate face pe perioada desfășurării campaniei electorale, în perioada 17 august - 26 august 2020 se vor distribui pachete cu produse alimentare și produse de igienă din partea Uniunii Europene pe listele suplimentare pentru persoanele cu handicap gradul I (persoane aflate temporar în situații critice de viață - potrivit O.U.G. nr. 84/2020, art.3(1), litera c)", precizează Primăria.

Pachetele cu produse alimentare și produse de igienă vor fi distribuite în ordinea prezentării, până la epuizarea stocului. Fiecare beneficiar va primi câte o cutie cu alimente şi produse de igienă. Pachetele vor fi acordate prin intermediul Cantinei de Ajutor Social, în centrul de distribuție din Piața Țiglina I, în parcarea laterală, pe baza următoarelor documente: buletinul persoanei titulare; buletinul soțului/ soției/ concubinului/ concubinei; certificatul de naștere al copilului sau cartea de identitate (după caz). Programul de distribuție va fi de luni până vineri, între orele 8,00 și 16,00.

Citit 2405 ori Ultima modificare Marți, 11 August 2020 17:39

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.