AVERTISMENT: Piața Centrală colcăie de hoți

AVERTISMENT: Piața Centrală colcăie de hoți
Evaluaţi acest articol
(15 voturi)

De la bani la biciclete și telefoane mobile, tot ce poate fi furat cu ușurință se fură! Piața Centrală, una dintre cele mai aglomerate zone ale Galațiului, este un loc unde trebuie să vă păziți cu strășnicie bunurile, dacă nu vreți să intrați în raza de acțiune a hoților. În ultimele zile, polițiștii au reușit să pună mâna pe doi indivizi tineri, care în ultimele luni au comis furturi în piață, reclamațiile ajungând, rând pe rând, la Secția 5 Poliție.

Unul dintre suspecți, reținut duminică, are 23 de ani și este bănuit să la începutul lunii iunie ar fi furat o bicicletă, pentru ca două luni mai târziu să recidiveze, sustrăgând un telefon mobil dintr-un autoturism aflat într-o spălătorie din zonă. Un alt infractor, de aceeași vârstă cu primul, a fost prins aproape în flagrant, în urma sesizării venite din partea unui bărbat de 55 de ani, aflat la cumpărături. Omul le-a spus polițiștilor că îi fusese furată borseta în care ținea actele și suma de 90 de lei. A avut noroc și de un martor care văzuse ce s-a întâmplat și care a furnizat semnalmentele necesare identificării. Polițiștii au dat de urma hoțului și l-au dus la secție, reușind să recupereze doar suma de bani.

În ambele cazuri, se fac cercetări pentru furt, polițiștii încercând să stabilească dacă cei doi au mai comis și alte fapte de acest gen.

Citit 5290 ori Ultima modificare Duminică, 30 August 2020 01:06

3 comentarii

 • postat de Iulian D
  Miercuri, 26 August 2020 18:49
  92.86.79.***
  Din păcate, nu e senzațional, atunci când conducerea PSD a piepții, a cedat romilor și sta cu ochii închiși forțat, producătorii au dispărut de ani de zile, ma mir cum de nu sunt jefuite toate mijloacele auto din piață. Se adaugă spatii prost gândite, parcarea subterana închisă pt oamenii de rand și avem imaginea unei piețe, total în deriva..
  0
  4
  Raportează
 • postat de Tudor V
  Marți, 25 August 2020 16:35
  89.136.0.***
  Nu sunt sectii de politie in Piata ! Faptul ca psd a hotarat sa-i denumeasca asa, este o problema de competenta avocatului poporului, respectiv a DNA! Este de mirare ca MAI nu ia pozitie fata de aceasta ”uzurpare de calitati oficiale”. Se auzea ceva pe la sindicatul politistilor. Citeam undeva ca un cetatean a fost amendat de ”politistii locali” deoarece i-a numit gardieni publici! Problema este ca cetateanul a castigat definitiv procesul (inclusiv anularea amenzii) executand silit primaria orasului respectiv (cu solicitarea tuturor televizoarelor din sectiile politiei locale. Deci nu a cerut bani ci doar sa le ia televizoarele, apreciind ca astfel vor iesi mai multi in strada la prevenire)! O sa incerc sa caut articolul si pun lin-ul pe pagina de facebook a ziarului!
  1
  7
  Raportează
 • postat de Alexuz
  Marți, 25 August 2020 14:32
  5.2.205.***
  Mori de ras....sectia de politie este fix in piata mare.:))))))
  0
  11
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.