Încă 332 de bilete de tratament

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Casa Judeţeană de Pensii şi Alte Drepturi de Asigurări Sociale (CJPAS)  a primit ieri 332 de bilete de tratament.

Dintre acestea, 157 de bilete le sunt desinate gălăţenilor care au nevoie de tratament pentru afecţiuni reumatismale şi care vor putea pleca în staţiunile Sărata Monteoru, Pucioasa, Lacu Sărat, Herculane şi Bălţăteşti.

De alte 30 de bilete de tratament vor putea beneficia bolnavii cu afecţiuni digestive, care urmează să  plece la Olăneşti. Încă 64 de bilete le revin gălăţenilor cu afecţiuni cardiovasculare ce se pot trata fie la Covasna, fie la Vatra Dornei.

În paralel, pentru tratarea bolilor reumatismal-ginecologic-respiratorii CJPAS a primit patru bilete pentru sejururi în staţiunea Sovata. În plus, 18 bilete vor ajunge la persoanele care au solicitat  oportunitatea de a se a-şi  trata bolile reumatismal-digestive la Căciulata şi Călimâneşti.

Pentru afecţiuni reumatismal respiratorii au fost trimise către CJPAS Galaţi 45 de bilete care le vor asigura beneficiarilor câte un sejur la Covasna, Slănic Prahova şi Târgu Ocna.

În cele din urmă, pentru persoanele care au depus dosare de solicitare a unui bilet de tratament al bolilor reumatismal-ginecologice au fost alocate 14 bilete.

Se va pleca în staţiuni  pe 30 şi 31 martie, dar şi pe datele de 1,2 şi 3 aprilie.

Potrivit comunicatului remis redacţiei de către CJPAS „repartiţia către beneficiari se face conform criteriilor valabile pentru anul 2010, pe baza cererilor depuse de solicitanţi până la această dată”.

Citit 680 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.