Concursuri pentru jurnaliştii din şcoli

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Centrul Europe Direct din cadrul Consiliului Judeţului Galaţi organizează, în perioada 26 martie – 30 aprilie 2010, a doua ediţie a două concursuri adresate elevilor şi cadrelor didactice.

Primul este competiţia de reportaje „Eurojunior”, care constă în realizarea de filme scurte şi/sau de reportaje scrise, pe tema „Ce ştiu gălăţenii despre Uniunea Europeană”. La acest concurs se pot înscrie echipe formate din câte trei elevi.

„Euroşcoala gălăţeană”, a doua competiţie, are ca scop realizarea unor reviste cu tematică europeană, de către o echipă formată din patru elevi.

Participanţi trebuie să trimită materialele pe format electronic (CD sau DVD), iar lucrările vor fi jurizate de o comisie alcătuită din reprezentanţi ai Centrului Europe Direct, ai Inspectoratului Şcolar Judeţean Galaţi şi ai mass-media locală.

Elevii ar trebui să fie destul de motivaţi să se înscrie la concurs, mai ales că premiile puse în joc sunt consistente. Ei pot câştiga DVD playere, MP4 şi MP3 playere, IPOD-uri, memory stick-uri.

Pentru mai multe informaţii şi pentru înscrieri puteţi suna la sediul centrului, 0236/410.530 sau puteţi scrie la adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Citit 621 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.