Prima campanie de sterilizare gratuită a pisicilor din Galaţi

Prima campanie de sterilizare gratuită a pisicilor din Galaţi
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

Prima campanie de sterilizare gratuită a pisicilor din Galați se derulează până pe 6 noiembrie, graţie asociației "Animal Society", în parteneriat cu "Vier Pfoten" și cu Primăria Municipiului Galați. Potrivit unui comunicat de presă transmis redacţiei, intitulată "«Miau» sterilizat pisica", campania este destinată pisicilor de rasă comună și se va desfășura pe bază de programări. Persoanele interesate pot suna la numărul 0730.583.510, între orele 9,00 şi 14,00. Sterilizările vor avea loc pe bulevardul Henri Coandă nr. 20 A (în spatele Bisericii "Sf. Dumitru"), în clinica mobilă a asociației, cu respectarea tuturor măsurilor de limitare a răspândirii virusului COVID-19 impuse de autorități.

"În cei aproape doi ani de când desfășurăm campanii de sterilizare a câinilor de rasă comună din Galați, am primit numeroase solicitări de sterilizare a pisicilor de rasă comună. După consultări cu partenerii noștri, am decis să demarăm o primă campanie de sterilizare destinată exclusiv pisicilor de rasă comună. Îi îndemnăm pe gălățeni să profite de acest serviciu gratuit, pe care echipa noastră, care are o vastă experiență în domeniul sterilizărilor, îl pune la dispoziția comunității", transmite Anca Tomescu, președinte Animal Society.

Reamintim că în Galaţi se desfăşoară, până la finele anului 2021, un proiect-pilot având ca obiect reducerea numărului de animale fără stăpân într-un mod uman și eficient, care vizează cauza problemei și care prezintă beneficii atât pentru animale, cât și pentru comunitățile din care acestea provin.

Citit 3628 ori Ultima modificare Joi, 05 Noiembrie 2020 21:22

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.