Cupa Liceelor la Street Dance

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* La Galaţi, concursul are loc sâmbătă, 17 aprilie *

Fazele locale ale competiţiei Cupa Liceelor la Street Dance - un eveniment devenit deja tradiţie, având, an de an, în cele trei ediţii precedente, sute de participanţi şi mii de spectatori, se desfăşoară între 11 aprilie - 22 mai. Vor avea loc concursuri în 5 judeţe organizatoare, printre care şi Galaţiul. 

Pe 13 iunie, la Jet Set Events Hall din Bucureşti, sunt programate Finala Naţională şi Romanian Dance Awards 2010. La finală vor participa toţi câştigătorii locurilor I, II şi III de la fazele locale.

Cupa Liceelor la Street Dance este un concurs între licee care se bucură de o mare popularitate în rândul elevilor, antrenându-i într-o activitate extraşcolară benefică dezvoltării lor, atât pe plan fizic, cât şi pe plan mental.

Mulţi spun că acest eveniment le-a schimbat viata, alţii îl privesc ca pe o rampă de lansare în cariera de dansator, iar pentru organizatori, este un eveniment de suflet.

La Galaţi, competiţia locală se va desfăşura sâmbătă, 17 aprilie, începând cu ora 18, la Casa de Cultură a Studenţilor.

S-au înscris în competiţie şapte trupe, de la liceele: „Cuclin”, „Racoviţă”, „Cuza”, CNVA, CNMK, „Sf.Maria” şi Economic.

Mai multe informaţii pe http://cupaliceelor.streetdance.ro/.

Citit 775 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.