O nouă revistă - MATHGAL

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Profesorul de matematică de la Şcoala Nr. 17, Florin Antohe, debutant şi absolvent de facultate cu media 10, după cum ne scrie el, şi-a propus înfiinţarea unei noi reviste de matematică. Lucru pe care l-a şi înfăptuit deja.

Publicaţia are un nume - „MATHGAL”, este înregistrată cu ISSN 2067-6867, are un redactor-şef, acelaşi Florin Antohe şi un colectiv de redacţie: Bogdan Antohe de la CNMK,  Florin Ciortan (profesor la Şcoala „Mircea-Vodă” din Brăila), iar de la Şcoala Nr. 17, profesoara Fănica Stroiu şi institutoarele Mariana Negrici şi  Maricica Cucoş.

În realizarea revistei au fost implicaţi şi un număr de 20 de elevi de la Şcoala Nr. 17 şi de la Şcoala ”Mircea Vodă”. Revista este concepută de profesori din tânăra generaţie.

Revista a apărut şi în format clasic, pe hârtie, dar poate fi văzută şi pe site-ul www.mateinfo.ro,  la secţiunea reviste.

Publicaţia se adresează elevilor din clasele I-XII şi conţine articole de specialitate, teste propuse pentru evaluarea naţională, probleme rezolvate şi probleme propuse spre rezolvare.

Colectivul redacţional a iniţiat şi un concurs pentru elevi, iar la finalul anului şcolar cei mai buni rezolvatori de probleme vor primi diplome.

Sunt aşteptaţi colaboratori pentru următoarele numere. Materialele se primesc în format Word, pe adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Citit 2017 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.