Noul show-room al Ortopedica

Noul show-room al Ortopedica
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Ortopedica, unul dintre cei mai mari furnizori de proteze, orteze şi alte materiale sanitare speciale şi-a redeschis show-room-ul de la Galaţi într-o nouă locaţie, pe strada Brăilei, nr. 188A, bl. A5, sc. 1, vizavi de Spitalul Judeţean. Astfel de puncte de lucru mai există în alte 26 de locaţii, la nivel naţional. 

Ce puteţi găsi în show-room?

Oferta cu care Ortopedica se prezintă pe piaţa gălăţeana este una diversificată, adresată atât pacienţilor cu probleme specifice de sănătate cât şi medicilor care pot folosi unele dintre produse în eficientizarea actului medical.

Printre altele, Ortopedica vă oferă, la cerere, proteze de membre inferioare şi superioare, proteze de sân, dar şi diverse tipuri de orteze.

Tot aici puteţi găsi încălţăminte ortopedică (pantofi şi ghete), dispozitive de mers (bastoane, cârje şi cadre de mers) şi fotolii rulante cu antrenare manuală sau electrică.

Pentru persoanele imobilizate puteţi procura perne antiescare, iar pentru pacienţii unde acest lucru se impune, sisteme stomice cu şi fără evacuare.

Aveţi la dispoziţie, de asemenea, o gamă largă de dispozitive utile persoanelor care au nevoie de îngrijire la domiciliu.

Noutăţi

Cu ocazia inaugurării punctului de lucru de la Galaţi, reprezentanţii Ortopedica au prezenta şi câteva noutăţi privind materialele incluse de curând în oferta lanţului de magazine.

Este vorba despre benzile intravaginale, indicate pentru tratamentul chirurgical minim invaziv al incontinenţei de stres la femei, dar şi în asociaţie cu operaţiile de prolaps, în special şi pentru reconstrucţia structurilor naturale ale corpului, în general.

O altă noutate este reprezentată de plasele chirurgicale Optomesh, întregi sau preformate, de diverse dimensiuni.

În plus, au fost prezentate şi modele de ciorapi compresivi aduşi din Germania, dar şi orteze pentru trunchi şi membre, care să prevină accidentarea bolnavului, dar să îi şi permită acestuia o cât mai mare libertate de mişcare.

Colaborare cu toate casele de asigurări

Există, cu siguranţă, şi gălăţeni care nu îşi pot permite să îşi cumpere, cu banii jos, materialele necesare protezării sau îmbunătăţirii calităţii vieţii.

Tocmai de aceea, Ortopedica a dezvoltat în timp o colaborare cu toate casele de asigurări de sănătate din sistemul românesc, astfel că statul ar putea să vă ofere compensare de până la sută la sută pentru proteze, dacă potrivit legii acest lucru se impune în cazul dumneavoastră.

Mai multe puteţi afla direct în show-room-ul Ortopedica sau la telefon numerele de telefon 0236 315 999 şi 0727 277 256.

(Publicitate)

Citit 2674 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.