Sancțiuni pentru nerespectarea măsurilor de prevenire

Sancțiuni pentru nerespectarea măsurilor de prevenire
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

În ultimele 24 de ore, au fost aplicate 155 de sancțiuni contravenționale în acțiunile pentru verificarea respectării măsurilor de prevenire și limitare a infectării cu Sars-Cov-2.

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Galați, alături de jandarmi, polițiști de frontieră și polițiști locali, au desfășurat activități de verificare a respectării măsurilor impuse în contextul stării de alertă, în zone aglomerate, centre comerciale, piețe, târguri și terase, de pe raza județului Galați, dar și în mijloacele de transport în comun. În cadrul activităților desfășurate, au fost verificate, cu privire la respectarea măsurilor și interdicțiilor impuse, peste 1.830 de persoane, 103 societăți comerciale, 218 locații (restaurante/terase, parcuri/locuri de joacă etc), precum și 271 de mijloace de transport persoane.

În total, au fost aplicate 155 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 23.000 de lei, pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 55/2020, privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

Citit 1656 ori Ultima modificare Vineri, 19 Martie 2021 22:43

1 comentariu

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.