Sancțiuni pentru nerespectarea măsurilor de prevenire

Sancțiuni pentru nerespectarea măsurilor de prevenire
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

În ultimele 24 de ore, au fost aplicate 140 de sancțiuni contravenționale în timpul acțiunilor pentru verificarea respectării măsurilor de prevenire și limitare a infectării cu Sars-Cov-2.

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Galați, alături de jandarmi, polițiști de frontieră și polițiști locali, au desfășurat activități de verificare a respectării măsurilor impuse în contextul stării de alertă, în zone aglomerate, centre comerciale, piețe, târguri și terase, de pe raza județului Galați, dar și în mijloacele de transport în comun. În cadrul activităților desfășurate, au fost verificate, cu privire la respectarea măsurilor și interdicțiilor impuse, peste 1.880 de persoane, 76 de societăți comerciale, 140 de locații (restaurante/terase, parcuri/locuri de joacă etc), precum și 174 de mijloace de transport persoane.

În cadrul acţiunilor, au fost aplicate în total 140 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 21.350 de lei, pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 55/2020, privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei cu COVID-19.

Citit 1741 ori Ultima modificare Sâmbătă, 27 Martie 2021 00:44

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.