Dăruieşti şi primeşti o surpriză

Dăruieşti şi primeşti o surpriză

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Gălăţenii care vizitează Shopping City în perioada 5-25 aprilie pot dona un cadou pentru unul dintre copiii susținuți de Fundația "Inimă de Copil", în spațiul special amenajat din mall. Generozitatea le va fi recompensată printr-un premiu surpriză oferit tuturor participanților la campanie. Vizitatorii care doresc să ajute se pot implica în campanie prin trei pași simpli: aleg un cadou dintr-unul din magazinele Shopping City sau din hypermarket (din gama jocuri, jucării, cărți, birotică, produse de igienă, accesorii); lasă cadoul în spațiul special amenajat din zona scărilor rulante; merg la Infodesk cu bonul care atestă achiziția și primesc instant un premiu surpriză.

Citit 728 ori Ultima modificare Miercuri, 07 Aprilie 2021 01:05

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro