Evaluaţi acest articol
(8 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

În această perioadă, potrivit președintelui Consiliului Județean Galați, Costel Fotea, se lucrează pe trei fronturi pe drumul de centură. Astfel, se toarnă primul strat de asfalt pe strada Tunelului, pe segmentul dintre strada Traian şi strada Macului, tronsonul patru al variantei ocolitoare a municipiului reședință de județ. Până la finalul lucrărilor, pe acest tronson vor fi turnate nu mai puţin de trei straturi de asfalt. De asemenea, pe primul tronson, între Prelungirea Brăilei şi strada Constantin Levaditti, au început primele etape de modernizare a infrastructurii rutiere.
Continuă lucrările şi la podul hobanat, la înălţarea pilonului principal, pe partea de armătură şi cofraje, astfel încât, în această săptămână, în funcţie de condiţiile meteo, să se toarne consola care va susţine tablierul.
De asemenea, conform aceleiași surse, asfaltările au continuat şi pe drumurile judeţene. ”În acest moment, se toarnă primul strat de asfalt pe drumul dintre localităţile Griviţa şi Călmăţui, iar pe DJ 255, între Măstăcani şi DN26, se toarnă deja stratul final de asfalt”, a precizat Costel Fotea, pe pagina de Facebook, înainte de Sărbătorile Pascale.

Citit 2612 ori Ultima modificare Marți, 04 Mai 2021 20:15

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro