Ajută fără să te coste nimic!

Ajută fără să te coste nimic!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Fundaţia “Inima de Copil” ajută acolo unde nimeni nu mai dădea nicio şansă! *

Statul e iute de mână când e vorba să ne taxeze. Plătim cu toţii asigurări medicale, dar e vai şi jale în sistemul sanitar. Plătim impozite şi taxe, dar parcă banii dispar în neant.

Nimic din ei nu regăseşti în ceea ce îţi oferă statul în schimbul lor: nu tu confort, nu tu siguranţă, nimic!

Ai acum ocazia să decizi ce se întâmplă cu doi la sută din impozitul datorat pe venit, pe care statul deja ţi i-a luat.

Dacă nu vrei să laşi statul să facă exact ce vrea cu banii pe care tu i-ai muncit, direcţionează cei doi la sută către o organizaţie neguvernamentală.

Dacă vrei să fii cu adevărat sigur că banii tăi vor fi folosiţi cu bună-credinţă, în beneficiul copiilor şi tinerilor săraci sau bolnavi, direcţionează cei doi la sută către Fundaţia „Inimă de Copil”. Poţi să ajuţi fără să te coste nimic!

Doi la sută pentru „Inimă de Copil”

Anul trecut, doar 17,18 la sută  din totalul contribuabililor la nivel naţional – printre care şi 32.926 de gălăţeni - au decis cui să doneze cei doi la sută. Restul şi-au lăsat bănuţii – deloc puţini – la mâna statului.

Suma strânsă de Fundaţia “Inimă de Copil” anul trecut a fost de 72.586,75 lei, graţie celor peste 1.500 de persoane care au ales să o sprijine.

Banii aceştia sunt şi acum folosiţi cu mare chibzuinţă. Iată dovada prezentată de Anca-Aurora Chiosea, responsabil comunicare - Fundaţia “Inimă de Copil”:

„Costurile pentru îngrijirea într-unul din cele două apartamente pentru tineri cu handicap mental sever sunt de 550 de lei lunar pentru un tânăr”.

„Având în vedere că apartamentele sunt „acasa” pentru opt tineri, aceasta înseamnă un cost total lunar de 4.400 lei/luna adică 54.800 de lei anual”.

„Un copil dintr-o familie în dificultate sprijinit prin Centrul de Zi din Galaţi necesită o investiţie lunară de 400 lei”.

„Daca ne gândim că aici ajutăm zilnic 20 de copii, aceasta înseamnă 8.000 de lei/luna, adică 96.000 de lei anual”.

„La Centrul de Zi din Pechea, frecventat acum de 22 de copii, costul este de 190 lei pentru un copil/lună, adică 50.160 de lei anual”.

„La Grădiniţa cu Centru de Zi ˝Andiana˝ din Cudalbi, unde primesc sprijin 15 copii şi tineri cu handicap mental, 127 lei/copil sau tânăr sunt necesari lunar, adică aproximativ 22.900 de lei, anual”.

Şi asta nu e tot: Inimă de Copil le oferă în fiecare vară o săptămână adevărată de vacanţă copiilor şi tinerilor pe care îi sprijină prin proiectele tale, şi de care, altfel nu ar avea parte.

Prin Centrul Comunitar VIVA destinat tinerilor care trăiesc cu HIV şi celor cu dizabilităţi mentale, prin ajutor material acordat familiilor sărace Fundaţia ajută alte sute de copii şi tineri.

Fundaţia “Inima de Copil” ajută acolo unde nimeni nu mai dădea nicio şansă!

Simplu!

De fiecare dintre noi depinde continuarea ajutorului pentru cei peste 200 de copiii şi tinerii de care are grijă „Inimă de Copil”.

Simplu! Descărcaţi un formular de redirecţionare a celor doi la sută: Cererea 230 (pentru venituri din salariu) şi/sau Declaraţia 200 (pentru venituri din alte surse – activităţi independente, profesii libere, drepturi de autor, chirii etc.).

Dacă aveţi ambele tipuri de venituri puteţi direcţiona completând atât Cererea 230 cât şi Cererea 200.

Pe site-ul Fundaţiei (http://www.inimadecopil.ro/ro/implicare/campania2.php), fomularele sunt deja completate cu datele organizaţiei.

Completaţi formularul cu datele din buletin la “Date de identificare contribuabil” şi cu datele de identificare ale Fundaţiei „Inimă de Copil”, codul de identificare fiscală - 9076002, Cont bancar (IBAN): RO98RNCB0141032886400001.

Puteţi trimite formularul către Administraţia Financiară de care aparţineţi prin poştă, cu recomandare, până la 17 mai.

Dacă nu aveţi timp, solicitaţi sprijin la sediul fundaţiei din Micro 20, până pe 15 mai. Pentru orice detalii aveţi la dispoziţie telefonul 0236-312199 şi e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Citit 782 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.