Primarul Dumitru Nicolae a donat pentru Pavel

Primarul Dumitru Nicolae a donat pentru Pavel
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Campania umanitară destinată asigurării terapiei pentru Pavel, un copil din Galaţi cu autism, continuă. Ieri, au spus povestea pentru Pavel doi elevi ai Liceului de Artă „Dimitrie Cuclin”.

Ei au însoţit urna mobilă la Universitatea „Dunărea de Jos” şi au oferit, în schimbul donaţiilor, mici bijuterii muzicale.

E drept, chitara lui Costin (elev în casa a IX-a) şi trompeta lui Ionuţ (clasa a VII-a) au distras atenţia celor de la universitate, dar scurtele momente de relaş au fost cu siguranţă plăcute şi, în plus, scopul a fost nobil: pentru ca băiatul de 6 ani să continue terapia personalizată la un centru specializat din străinătate.

Ieri, la Rectoratul Universităţii „Dunărea de Jos” s-a aflat întâmplător şi primarul Dumitru Nicolae care, tot întâmplător, a întâlnit şi urna campaniei „Poveste pentru Pavel”.

Primarul Galaţiului a fost generos, ca, de altfel, majoritatea celor care au aflat despre această campanie şi cărora organizatorii le mulţumesc.

Maria Magdalena Dănăilă, în spectacol umanitar

Elevii de la Liceul de Artă vor să continue periplurile cu urna mobilă pusă la dispoziţie de Fundaţia „Inimă de copil”, aşa că, în următoarele zile, s-ar putea să îi mai vedeţi şi să îi mai auziţi prin diferite locuri din oraş.

Totuşi, dacă urna nu ajunge în preajma dumneavoastră, o puteţi susţine pe mama lui Pavel pentru a-i putea asigura tratamentul, donând direct în contul în lei deschis pe numele său, la ING Bank (RO81INGB0000999900445265).

În plus, îi puteţi spune chiar dumneavoastră o poveste lui Pavel, alături de invitaţii la concertul caritabil programat sâmbătă, 15 mai, de la ora 19,00, la Casa de Cultură a Studenţilor Galaţi. Invitaţiile costă 10 lei bucata şi se găsesc la sediul „Vieţii libere”.

Citit 740 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.