Facilităţile trec, cozile rezistă

Facilităţile trec, cozile rezistă
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

Deşi facilităţile acordate la plata impozitelor şi a taxelor locale s-au încheiat pe 31 martie, cozile care se formează încă din zori la centrele de plată rezistă. Asta ne-a sesizat, supărat, un gălăţean care a încercat de nenumărate ori să-şi plătească obligaţiile faţă de bugetul local, dar nu a reuşit. Problemele de sănătate nu-i permit să aştepte la cozi.
A încercat nu doar la Centrul de plată a impozitelor şi taxelor locale din Micro 39, cel mai apropiat de locuinţa lui, ci şi la celelalte centre, inclusiv la cel dedicat persoanelor juridice! Fără succes!
Chiar şi ieri, zi în care a plouat, o coadă din peste 30 de persoane era deja formată la centrul de plată, atunci când a ajuns dumnealui acolo.
Gălăţeanul se întreabă de ce nu găsesc, totuşi, autorităţile, o soluţie prin care să evite formarea acestor cozi, pentru care nici eliberarea bonurilor de ordine nu reprezintă o soluţie de fluidizare.
Administraţia locală susţine în continuare că taxele și impozitele locale se pot achita foarte simplu prin utilizarea platformei electronice www.ghiseul.ro.

Citit 3417 ori Ultima modificare Joi, 03 Iunie 2021 11:39

2 comentarii

 • postat de Eugen CG
  Joi, 03 Iunie 2021 04:31
  5.13.146.***
  Am avut o experienta nefericita de acest gen săptămâna trecută, mi-a dat o eroare pe site și nu am putut sa platesc, zic... hai sa fiu un cetățean model, era vorba de 100 de lei... Vineri se poate plati doar pana la 12.30, deh...program nesimțit de stat. Stăteau bătrâni la coada, unii foarte bolnavi, care nu știau săracii sa plătească online. Nu înțeleg de ce nu se pot amplasa măcar 5 pay- pointuri în fiecare sediu. E simplu, scanezi un cod de bare de pe formularul din plicul primit acasa și plătești. Lași un funcționar acolo sa ajute sau sa anunțe dacă se defectează ceva. În M39 e un singur ghiseu, săracă funcționara încearcă sa se miște repede, e amabila, dar e sufocata de numărul mare de plătitori. Altceva... când ai ajuns la ghiseu, clar, mai trebuie sa completezi un formular privind acordul datelor cu caracter personal... alt timp pierdut. Ferească D-zeu sa nu ai pix la tine, în sediu nu exista nici măcar unul. O nebunie...ieși cu nervii la pamant când ai plecat de la ghișeu, ești KO
  0
  0
  Raportează
 • postat de Adi
  Miercuri, 02 Iunie 2021 01:45
  86.124.205.***
  Unora le și place sa stea la cozi... Asa s-au obișnuit. Atâta timp cât ai posibilitatea sa o faci on-line, n-ai voie sa te plângi ca sunt cozi..
  5
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.