Facilităţile trec, cozile rezistă

Facilităţile trec, cozile rezistă
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

Deşi facilităţile acordate la plata impozitelor şi a taxelor locale s-au încheiat pe 31 martie, cozile care se formează încă din zori la centrele de plată rezistă. Asta ne-a sesizat, supărat, un gălăţean care a încercat de nenumărate ori să-şi plătească obligaţiile faţă de bugetul local, dar nu a reuşit. Problemele de sănătate nu-i permit să aştepte la cozi.

A încercat nu doar la Centrul de plată a impozitelor şi taxelor locale din Micro 39, cel mai apropiat de locuinţa lui, ci şi la celelalte centre, inclusiv la cel dedicat persoanelor juridice! Fără succes!

Chiar şi ieri, zi în care a plouat, o coadă din peste 30 de persoane era deja formată la centrul de plată, atunci când a ajuns dumnealui acolo.

Gălăţeanul se întreabă de ce nu găsesc, totuşi, autorităţile, o soluţie prin care să evite formarea acestor cozi, pentru care nici eliberarea bonurilor de ordine nu reprezintă o soluţie de fluidizare.

Administraţia locală susţine în continuare că taxele și impozitele locale se pot achita foarte simplu prin utilizarea platformei electronice www.ghiseul.ro.

Citit 3621 ori Ultima modificare Joi, 03 Iunie 2021 11:39

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.