Biblioteca "V. A. Urechia" caută voluntari

Biblioteca "V. A. Urechia" caută voluntari
Evaluaţi acest articol
(10 voturi)

Biblioteca Județeană „V.A. Urechia” reia activitățile de voluntariat pentru toți cei care își doresc să se implice în evenimente culturale dedicate copiilor, adolescenților și adulților. "Îi așteptăm cu drag, să devină voluntari, pe toți cei cărora le plac cărțile, au drag de lectură, dispun de timp liber și vor să se implice activ în viața comunității gălățene. Stagiul de voluntariat la Bibliotecă se va desfășura în condițiile Legii nr. 78/2014 privind reglementarea activității de voluntariat în România", anunţă instituţia printr-un comunicat. 

Copiii care au sub 16 ani pot deveni voluntari doar cu acordul părinților. Pentru mai multe detalii, consultați informațiile de pe pagina www.bvau.ro/voluntariat.php sau sunaţi la numărul de telefon 0236.411.037 int. 105. 

"Cei tineri pot socializa, pot deprinde abilități de comunicare, își pot îmbogăți cultura generală și își pot construi un CV atractiv, în care perioada de voluntariat poate fi trecută ca experiență. În al doilea rând, pot testa astfel o posibilă carieră, își creează contacte care le pot fi folositoare în viitor. Ajută la crearea unei comunități mai bune în care să le placă să trăiască încă zeci de ani. Și, nu în ultimul rând, își fac noi prieteni. Șomerii au șansa de a acumula noi experiențe şi își creează noi contacte care îi pot ajuta cu îndrumare și consiliere în vederea ocupării unui post. Cei care sunt angajați pot rupe, prin acțiuni de voluntariat, rutina zilnică și, de ce nu, monotonia vieții cotidiene, iar părinții pot da un exemplu copiilor prin implicarea în proiecte dedicate comunității", se mai arată în comunicat. 

Citit 3653 ori Ultima modificare Vineri, 02 Iulie 2021 22:07

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.