Dialoguri cu pensionarii

Dialoguri cu pensionarii
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Mitingul din Capitală: fără violenţă, deci fără manipulare, crede Bogdan Ciucă

Manifestaţia din Piaţa Victoriei nu a fost manipulată, argumentează  deputatul PC Bogdan Ciucă.

„Faptul că – şi îi felicit pe organizatorii – nu au existat incidente notabile dovedeşte un lucru: oamenii aceia n-au fost manipulaţi, au venit din proprie iniţiativă, organizaţi de sindicate, dar nu ca altă dată, de la şefii de sindicate ci invers, de jos în sus – membrii de sindicat au presat asupra conducerii sindicatelor, care a organizat asemenea miting”.

„Cuţitul nu este la os, cuţitul a trecut de os şi oamenii nu mai pot suporta!”.

Ciucă, care a avut în ultima vreme întâlniri cu pensionari şi organizaţii de pensionari gălăţeni, va avea o astfel de întâlnire şi, peste două săptămâni, la Casa de Cultură  a Sindicatelor.

Din discuţiile purtate, deputatul a concluzionat că pensionarii sunt disperaţi, printre altele, pentru că există o stare de confuzie generată de declaraţii contradictorii ale  unor miniştri şi de faptul că „nu există un calendar, nu există o viziune clară, nu există strategie”.

„Tot ceea ce se întâmplă se face pe picior, pompieristic! Să ştim de pildă că o măsură dură s-a luat, se zicem pentru trei luni, cealaltă pentru şase luni, iar la anul ne va fi bine.”

Citit 537 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.